För ett par veckor sen köpte vi en ny kamera, vår gamla började bli seg och hade fått in massor av damm och smuts i sig så på nästan alla bilder fick man redigera bort prickar, helt sjukt tråkigt…

Men den nya är toppen, man ser direkt i sökaren eller på skärmen hur bilden blir om man ändrar t.ex. bländare, så himla bra och bilderna blir så fina.
Vi fick förmånen att fotografera min sysslings sons dop härom veckan och de blev så nöjda med resultatet och det var så kul att fota ett dop. Vi lånade en likadan kamera som vi har av en kompis så vi hade en varsin Andreas och jag. Vi fotade från olika vinklar och det blir ju toppen!

20150926-DSC01554-3 20150926-DSC01584-2

Är himla nöjd med kameran så hoppas det kommer fler fototillfällen som det här, ett bröllop skulle vara kul att fota nån gång, eller bebisfotografering när de är precis nykläckta så små o fina :)
Vi fotade ju både Liam och Lukas när de bara var ca 1 vecka gamla, så fina bilder att titta tillbaks på, men med den här nya kameran tror jag det skulle kunna bli ännu finare bilder.

Ett projekt jag skulle vilja göra är att ta kort på alla mina släktingar och samla i ett album, skulle vara hur kul som helst att ha, som ett litet arkiv där det står namn och när de fyller år t.ex.
Har endel fotoprojekt i huvudet… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *